Hembesök

BAGA erbjuder på flera orter i landet kostnadsfria hembesök av våra vattenreningsspecialister, det är ett enkelt och tryggt sätt att få rent vatten anpassat för dig och din familj.

Vad kan vi göra för att du ska få ett rent vatten hemma hos dig? Vad vill just du och din familj ha hjälp med? Vi på BAGA tycker det är viktigt att träffas för att kunna föra en bra dialog, därför erbjuder vi kostnadsfria hembesök.

BAGAs vattenspecialister kommer hem till dig för att på plats presentera hur vi kan ta hand om dig och ditt vatten. På BAGA jobbar vi mycket med trygghet och det kommer du märka när vi träffas! Vi tidsbokar våra hembesök företrädesvis på dagtid och när vår vattenspecialist står i din dörr visar vi alltid giltig legitimation.

När vi träffas hemma hos er går vi igenom vilka alternativa tjänster och produkter som finns och tillsammans diskuterar vi fram vad som passar just er. Vi ser över installationsförutsättningar och förser er med den information som är relevant för just dig. Vi löser ditt och familjens behov av rent vatten på ett långsiktigt sätt.

Välutbildad personal

För din trygghet utbildas våra vattenspecialister inom bl.a. säkerhet, kundservice, avlopps- och vattenrening – allt för att du och din familj ska få korrekt information vid rådgivning och övriga kundmöten. Gällande vattenrening använder vi alltid Livsmedelsverkets råd för enskild dricksvattenförsörjning som vår kunskapsbank.

Vår bygger för närvarande upp vår organisation. BAGAs vattenspecilister erbjuder hembesök på följande orter med omnejd: Umeå, Örebro, Stenungssund, Uddevalla, Göteborg, Alingsås, Kristianstad och Karlskrona.

Här finns våra lokalkontor

BAGAs vattenreningsprodukter finns tillgängliga över hela landet genom våra egna vattenreningsspecialister och samarbetspartners.