Beställ Vattenanalyser

BAGA erbjuder i samarbete med Eurofins en av världens största laboratoriegrupper, ackrediterade analyspaket som bedöms enligt Livsmedelsverkets råd om enskild dricksvattenförsörjning.

I Eurofins webshop kan du se de analyspaket som BAGA erbjuder privatpersoner. Nedan framgår vilket vattenanalys paket vi rekommenderar för en komplett analys av dricksvattnet.

Vattenanalyser utförs även på plats hemma hos dig  av våra vattenspecialister och samarbetspartners ! Kontakta oss så berättar vi mer!

Instruktioner för beställning

1) Gå in på www.webshop.eurofins.se. 

2) Klicka på ”Har du fått en kampanjkod?” uppe till höger.

3) Skriv in BAGAs kampanjkod med stora bokstäver: BAGA 

4) Beställ analyspaket.

5) Ditt provtagningskit levereras till den DHL ServicePoint som ligger, närmast dig. Det innehåller även checklista för provtagning.

6) Ta en analys på ditt vatten enligt medföljande instruktioner.

7) Skicka paketet till Eurofins enl. det sätt du angivit vid beställning, postombud alternativt Eurofins inlämningsställen.

8) Efter ca 2-3 veckor erhåller du ditt analyssvar via mail

BAGA rekommenderar

Dessa provtagningspaket rekommenderar vi vid analys av brunnsvatten. 

För grävd brunn: Normalkontroll analyspaket

För borrad brunn: Normalkontroll analyspaket + Radonanalys

Tyda vattenanalysen

Behöver du hjälp med att tyda bedömningen på din analysrapport? Vi på BAGA hjälper dig!

Övrig information

Inlämning till Eurofins inlämningsställen gör att returen av analyserna är gratis. Karta över Eurofins inlämningsställen ( och information om transportfria dagar ) finns på http://www.eurofins.se/tjanster/provinlamning.html

En vattenanalys gjord av ett ackrediterat laboratorium, certifierat av myndigheten Swedac, ger dig oberoende och ärlig information om hur ditt vatten mår. Du vet att analyserna görs med hög kvalitet och skapar säkerhet för liv, hälsa och miljö i vår vardag.