En riktigt bra huvudkudde

Du vet att den helhetslösning du rekommenderat din kund håller toppkvalitet och ger bästa möjliga rening. Ditt ansvar för installationen blir lätt att bära.

Smarta lösningar som t ex integrerad pumpbrunn, och  infiltrationer med spridarplattor ger dig som entreprenör en enklare och mindre kostnadskrävande installation med mindre grävarbete.

Du vet att du får minsta möjliga bekymmer efter installationen och inte behöver oroa dig för igensatta bäddar eller förorenade grundvatten. I de fall något krånglar finns omfattande garantier och serviceavtal som verkligen betyder något. Du tar ditt miljöansvar och ser vinsten för vår planet, det stora sammanhanget. I Kingspan BAGA har du en partner som gör dig till ett mer attraktivt val för konsumenten.

I Kingspan BAGAs sortiment finns slamavskiljare, reningsverk (för 1–500 hushåll), minireningsverk, biomoduler, pumpar, pumpstationer, fettavskiljare, oljeavskiljare och slutna tankar. Vårt huvudkontor finns i Karlskrona och vi har lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Växjö, Falun, Umeå och Alingsås. Kingspan BAGA AB utvecklar och producerar lösningar inom vattenhantering.

Vi har flera internationella patent och ligger i framkant eftersom vi ständigt utvecklar, testar och förbättrar vårt erbjudande till marknaden. Att vi inte nöjer oss med att vara ganska bra eller ganska hållbara ur ett miljöperspektiv märks på produkternas testresultat. Vi erbjuder helhetslösningar – från projektering till färdig installation – och ger dig serviceavtal och garantier som faktiskt betyder något. Kingspan BAGA gör rent på riktigt!

Ladda ner Kontakt