Tänk lite längre

Våra avloppslösningar testas i svenskt klimat och ger dig långa garantier, serviceavtal som faktiskt betyder något och släpper ut ett renat vatten med minimala halter av kemikalier och bakterier.

 

Nytt avlopp – så kan det gå till

Den dagen du anlägger ett nytt avlopp är det mycket att tänka på eftersom arrangemanget är ”tillståndspliktigt”. Du får inte påbörja det praktiska arbetet innan du har fått klartecken från din kommunala miljöförvaltning. Här får du beskrivet hur det kan gå till.

 

Service & Support

Behöver du hjälp med något?

Vi har en väl utbyggd serviceorganisation med telefonsupport som täcker hela landet.

Nyhet

Bli en i gänget – servicetekniker till Uppsala/Norrtälje

Vi söker en servicetekniker till området Uppsala/Norrtälje som gillar problemlösning och teknik. Du är serviceinriktad o...

I Kingspan BAGAs sortiment finns slamavskiljare, reningsverk (för 1–500 hushåll), minireningsverk, biomoduler, pumpar, pumpstationer, fettavskiljare, oljeavskiljare och slutna tankar. Vårt huvudkontor finns i Karlskrona och vi har lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Växjö, Falun, Umeå och Alingsås. Kingspan BAGA AB utvecklar och producerar lösningar inom vattenhantering.

Vi har flera internationella patent och ligger i framkant eftersom vi ständigt utvecklar, testar och förbättrar vårt erbjudande till marknaden. Att vi inte nöjer oss med att vara ganska bra eller ganska hållbara ur ett miljöperspektiv märks på produkternas testresultat. Vi erbjuder helhetslösningar – från projektering till färdig installation – och ger dig serviceavtal och garantier som faktiskt betyder något. Kingspan BAGA gör rent på riktigt!

Ladda ner Kontakt