Affärerna rullar på som vanligt

Affärerna rullar på som vanligt

Ingen har väl undgått att läget under pandemin nu har skärpts upp ytterligare och att ännu hårdare restriktioner har införts i de flesta regionerna i landet? Vi på BAGA anstränger oss naturligtvis också för att begränsa virusets spridning, samtidigt som vi säkrar driften av vår verksamhet. Affärerna rullar på som vanligt.

 

Våra medarbetare jobbar därför i största möjliga utsträckning hemifrån med undantag för vitala funktioner som service & support och kundtjänst som finns på plats, numera utspridda över lokalerna för maximal distans. Verksamheten fortsätter med andra ord som vanligt och du får som kund den service och trygghet du behöver.

Vi stannar hemma vid symptom, och arbetar på distans där det är möjligt. BAGA har också begränsat resor och personliga möten till förmån för online-möten.

Affärerna rullar alltså på som vanligt. Välkommen att höra av dig! Du når oss på telefon 0455-61 61 50 eller via info@baga.se

——————————————————————————————————————

På BAGA är vi väldigt stolta över den serviceorganisation som vi byggt upp. Som kund kan du alltid ringa och få hjälp direkt via telefon. Till exempel kan du få svar på frågor och beställa delar till din anläggning. Här möts du av medarbetare med mångårig kompetens och som kan ge svar på dina funderingar. Hit vänder du dig om du har frågor om din anläggning, avtal, installationer med mera.


Läs mer om avtal i vår broschyr

För att din BAGA-anläggning ska fungera optimalt behöver den skötas om. Det betyder att du som ägare ska ha koll på att allt ser bra ut. Till din hjälp har du våra egenkontrollprogram. För att vi ska kunna garantera en fullgod funktion för din anläggning rekommenderar vi att du tecknar ett avtal. Information finner du här: avtal.

Ibland händer det, trots våra driftsäkra lösningar, oväntade saker och då rycker servicetekniker ut. Vi har egna medarbetare som utgår från Karlskrona, Göteborg, Uddevalla, Gnesta och Nyköping. I övriga landet samarbetar vi med BAGA-utbildade serviceentreprenörer, som kan våra produkter lika bra som vi själva.

Ladda ner Kontakt