Styrelseordförande är Blekinges kandidat till Guldklubban

Jörgen Centerman, styrelseordförande för vattenreningsföretaget BAGA Water Technology, är nominerad till den prestigefyllda nationella utmärkelsen Guldklubban.

Guldklubban är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Stiftelsen som håller i arrangemanget bildades 2005 av StyrelseAkademien och Deloitte. Syftet är lyfta fram goda förebilder. Flera andra partners bidrar, bland andra SEB och Dagens Industri.

Den 16 november 2020 sker en ceremoni hos landshövding Sten Nordin vid Residenset i Karlskrona där Jörgen Centerman, BAGAs styrelseordförande som utsetts till Blekinge läns kandidat, blir gratulerad med diplom och delger sina erfarenheter.

”Jörgen är en kompetent, drivande och affärsmässig ordförande. Han har stark integritet och alltid välgrundade åsikter. Han har en bred kompetens och är alltid hands-on och redo att lägga mer tid om situationen kräver det.” Så står det bland annat i juryns motivering.

– BAGA är ett bolag med stark fokus på viktiga miljöfrågor. Företaget har utvecklats fantastiskt bra under många år. Mycket av verksamhetens framgångar baserar sig på ett unikt processkunnande. Det tillsammans med erfarna och drivande medarbetare har gjort att bolaget kontinuerligt utvecklat nya produkter som är ledande inom sina områden, säger Jörgen Centerman.

Stiftelsen arrangerar en klass för noterade bolag och en för onoterade bolag. På den stora finalen den 30 november i Stockholm utses vinnarna.

Jörgen Centerman, styrelseordförande
BAGA Water Technology AB, är Blekinges kandidat
för utmärkelsen Guldklubban.

Ladda ner Kontakt