Tor Lasse tar över efter Hans

Efter sex år på Kingspan BAGA, tidigare BAGA Water Technology AB, lämnar i slutet av november Hans Pettersson företaget på egen begäran för att ta en paus från arbetslivet. Ny chef för Kingspan BAGA blir Tor Lasse Nilsen som samtidigt tar rollen som chef över systerföretaget i Norge. Han blir affärsområdeschef för den delen av Kingspan Water & Energy som heter Water Nordics. Marie Ellis tar rollen som platschef på Kingspan BAGA i Karlskrona.

Tor Lasse Nilsen har utsetts till ny områdeschef för de båda systerföretagen i Sverige respektive i Norge. Det norska företaget hette tidigare VPI – Vestfold Plastindustri AS.

Sedan den 1 juni i år har Tor Lasse funnits på sin nya tjänst, och överlämningen pågår för fullt:

– Jag har fått en mycket bra magkänsla under mina besök i Sverige och Karlskrona. Vi kommer att fördjupa samarbetet mellan de båda systerföretagen för att tillsammans förbättra vår service till kunderna, säger Tor Lasse Nilsen, ny affärsområdeschef för Water Nordics på Kingspan.

Reimer Rexmyr, försäljningschef på Kingspan BAGA sedan många år tillbaka, säger:

– Affärerna fortsätter, precis som vanligt, på en stabil grund. I år firar vi dessutom att företaget fyller 30 år!

Marie Ellis tillträder rollen som platschef för Kingspan BAGA i Karlskrona oktober:
– Det blir en spännande utmaning med ökat ansvarsområde, känns ändå tryggt eftersom jag jobbat här i tio år och vet vilka fantastiska medarbetare som finns att tillgå, säger Marie Ellis.

Från vänster: Tor Lasse Nilsen, Reimer Rexmyr och Marie Ellis.

Till pressmeddelande av den 30 augusti 2022

 

 

Ladda ner Kontakt