Lediga tjänster

Vi söker säljare i Södra Mälardalen

BAGA Water Technology AB är verksamt och ledande inom avloppsvattenrening och erbjuder tekniskt komplexa processlösningar. Som del av vår framgångsrika satsning, och för att bibehålla vår ledande marknadsposition i Sverige, söker vi ytterligare en säljare.

Huvudsakligen säljer vi våra produkter genom grossister. Arbetet är mycket varierat och innefattar bearbetning av entreprenörer, konsultbyråer samt slutkunder. Vi håller även egna diplomutbildningar.

Företrädesvis sker arbetet ute hos våra kunder, räkna med kundbesök fyra dagar i veckan. Övernattning på annan ort behövs inte så ofta. Du blir del av en mycket kompetent säljkår om 10 medarbetare.

BAGA tillämpar fast lön och tillhandahåller tjänstebil.

För mer information och skicka ansökan före 2020-08-15 till:
Reimer Rexmyr telefon 031 – 760 76 55 alternativt mejl reimer.rexmyr@baga.se.

Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen till oss!

Bli en i gänget!

Du är:

 • Social, gillar att kontakta och träffa människor.
 • Självständig och jobbar med frihet under ansvar.
 • Drivande och älskar att vinna!
 • Datorvan, tycker om att ha ordning och reda bland kontakter och projekt.

Det är en fördel om du har:

 • Tidigare försäljningserfarenhet.
 • Erfarenhet från VA/VVS-branschen.
 • Teknisk utbildning och/eller brinnande intresse av tekniska prylar.

Skapa dig en specialistkompetens med goda framtidsmöjligheter och bidra till en bättre miljö! Baga Water Technology AB är verksamt och ledande inom vatten- och avloppsrening och erbjuder tekniskt sofistikerade lösningar. 

BAGA söker servicetekniker till Västkusten

Vi söker servicetekniker till område Västkusten som gillar problemlösning och teknik. Du ska vara en serviceinriktad person med tekniskt kunnande och intresse. I huvudsak handlar det om operativt arbete ute på fältet där service görs på våra kunders anläggningar, även felsökning, reparationer, analyser och förbättringar på enskilda anläggningar och standardprodukter görs.

Arbetet är fritt och du har egen servicebil. Arbetet innebär dagtid mycket resande i bil och ett visst antal hotellnätter. Du gillar kundkontakter, är serviceinriktad, självgående, engagerad, ordningsam, drivande, analytisk och tycker om utmaningar. Du har:

 • Erfarenhet av servicearbete
 • Elkunskap är meriterande
 • Körkort, lägst B
 • Mycket goda kunskaper i svenska

Erfarenhet av VA-branschen är meriterande. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Tedh Fredriksson 0455-61 61 50. Skicka ansökan till: tedh.fredriksson@baga.se. Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Jobba med oss!

Är du intresserad av att hjälpa människor till rent och hälsosamt vatten? Skicka en ansökan med personligt brev och CV till info@baga.se

 

 

 

Ladda ner Kontakt