Lediga tjänster

Välkommen till oss!

Kingspan BAGA är ett företag verksamt inom vattenhantering. Vi lägger stora resurser på forskning och utveckling. Vår framåtanda återspeglar sig på produkter som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen: slamavskiljare, minireningsverk, reningsverk och vattenverk, pumpar, pumpstationer och slutna tankar, såsom fettavskiljare och oljeavskiljare. Huvudkontoret ligger i Karlskrona. Vi har lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Falun, Skövde, Alingsås och Umeå. Sedan 2021 är vi en del av koncernen Kingspan Group.

Servicetekniker till Uppsala/Norrtälje

Vi söker en servicetekniker till området Uppsala/Norrtälje med omnejd som gillar problemlösning och teknik. Du är serviceinriktad och har ett tekniskt kunnande och intresse. I huvudsak innebär det operativt arbete ute på fältet där service utförs på våra kunders anläggningar. Det handlar om felsökning, reparationer, analyser, förbättringar på enskilda anläggningar och även på standardprodukter.

Du har tillgång till en egen servicebil. Arbetet innebär mycket resande dagtid och ett visst antal hotellnätter. Du gillar kundkontakter, är serviceinriktad, självgående, engagerad, ordningsam, drivande, analytisk och tycker om utmaningar. Du har:

  • Erfarenhet av servicearbete
  • El-kunskap är meriterande
  • Körkort, lägst B
  • Goda kunskaper i svenska

 

Vi ser gärna kvinnliga sökande. Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen att höra av dig till: tedh.fredriksson@kingspan.com

Telefon 0455-61 61 50.

Jobba med oss!

Är du intresserad av att hjälpa människor till rent och hälsosamt vatten? Skicka en ansökan med personligt brev och CV till baga.info@kingspan.com

Ladda ner Kontakt