Skapa dig en specialistkompetens med goda framtidsmöjligheter och bidra till en bättre miljö! Baga Water Technology AB är verksamt och ledande inom vatten- och avloppsrening och erbjuder tekniskt sofistikerade lösningar. 

Bli en i gänget - BAGA söker servicetekniker

Vi söker servicetekniker som gillar problemlösning och teknik. Du ska vara en serviceinriktad person med tekniskt kunnande och intresse. I huvudsak handlar det om operativt arbete ute på fältet där service görs på våra kunders anläggningar, även felsökning, reparationer, analyser och förbättringar på enskilda anläggningar och standardprodukter görs.

Arbetet är fritt och du har egen servicebil. Arbetet innebär dagtid mycket resande i bil och ett visst antal hotellnätter. Du gillar kundkontakter, är serviceinriktad, självgående, engagerad, ordningsam, drivande, analytisk och tycker om utmaningar. Du har:

  • Erfarenhet av servicearbete
  • Erfarenhet av installation och felsökning av el-komponenter samt enkla styrsystem
  • Körkort, lägst B
  • Mycket goda kunskaper i svenska

Erfarenhet av VA-branschen är meriterande. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Tedh Fredriksson 0455-61 61 50. Skicka ansökan till: tedh.fredriksson@baga.se. Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Jobba med oss!

Är du intresserad av att hjälpa människor till rent och hälsosamt vatten? Skicka en ansökan med personligt brev och CV till info@baga.se

 

 

 

Ladda ner Kontakt