Kingspan BAGA söker innesäljare till Karlskrona

Kingspan BAGA söker en innesäljare

Vi söker en innesäljare för att bearbeta och ta hand om nya samt befintliga kunder. Du är en driven person med ett stort sälj- och serviceengagemang samt har teknisk erfarenhet. Du arbetar mycket via telefon och svarar främst på frågor, från såväl grossister, entreprenörer, konsulter, kommuner som enskilda användare och slutkunder.

Tjänsten som innesäljare innebär att förmedla kunskap om våra produkter, funktioner, priser, säljkanaler etcetera samt att marknadsföra dem. Den innebär också praktiskt arbete med vår lagerhantering.

Meriter:

  • Engagemang för miljöfrågor.
  • God kunskap i engelska.
  • Tekniskt intresse.

Du har din arbetsplats på vårt kontor i Karlskrona.

För mer information om tjänsten kontakta vd Hans Pettersson 0734-17 17 57.

Skicka ansökan till: hans.pettersson@baga.se Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Bli en i gänget!

Kingspan BAGA är ett företag verksamt inom vattenhantering. Vi lägger stora resurser på forskning och utveckling och innehar flera internationella patent. Vår framåtanda återspeglar sig förstås på produkter som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen: slamavskiljare, minireningsverk, reningsverk och vattenverk, pumpar, pumpstationer och slutna tankar, såsom fettavskiljare och oljeavskiljare. Huvudkontoret ligger i Karlskrona. Vi har lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Alingsås, Falun, Norrköping, Växjö och Umeå. Sedan februari 2021 är vi en del av den irländska koncernen Kingspan Group.

Jobba med oss!

Är du intresserad av att hjälpa människor till rent och hälsosamt vatten? Skicka en ansökan med personligt brev och CV till info@baga.se

 

 

 

Ladda ner Kontakt