Lediga tjänster

 

För närvarande har vi tre lediga platser, vänligen se nedan:

 • Säljare Södra Mälardalen
 • Servicetekniker Kungälv – Stenungsund
 • Medarbetare till supporten i Karlskrona

Välkommen till oss!

 

Kingspan BAGA är ett företag verksamt inom vattenhantering. Vi lägger stora resurser på forskning och utveckling och innehar flera internationella patent.

Vår framåtanda återspeglar sig förstås på produkter som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen: slamavskiljare, minireningsverk, reningsverk och vattenverk, pumpar, pumpstationer och slutna tankar, såsom fettavskiljare och oljeavskiljare.

Huvudkontoret ligger i Karlskrona. Vi har lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Falun, Norrköping, Växjö och Umeå. Sedan februari 2021 är vi en del av koncernen Kingspan Group.

Vårt säljteam växer!

Vi söker säljare i Södra Mälardalen

Kingspan BAGA AB är verksamt och ledande inom avloppsvattenrening och erbjuder tekniska processlösningar. Som en del av vår framgångsrika satsning, och för att behålla vår ledande marknadsposition i Sverige, söker vi ytterligare en säljare.

Huvudsakligen säljer vi våra produkter genom grossister. Arbetet är mycket varierat och innefattar bearbetning av entreprenörer, konsultbyråer samt slutkunder. Vi håller även egna diplomutbildningar.

Företrädesvis sker arbetet ute hos våra kunder, räkna med kundbesök fyra dagar i veckan. Övernattning på annan ort behövs inte så ofta. Du blir del av en mycket kompetent säljkår om tio medarbetare.

Kingspan BAGA tillämpar fast lön och tillhandahåller tjänstebil.

Du är:

 • Social, gillar att kontakta och träffa människor
 • Självständig och jobbar med frihet under ansvar
 • Drivande och älskar att vinna!
 • Datorvan, tycker om att ha ordning och reda bland kontakter och projekt

Det är en fördel om du har:

 • Tidigare försäljningserfarenhet
 • Erfarenhet från VA/VVS-branschen
 • Teknisk utbildning och/eller brinnande intresse av tekniska prylar.​​​​​​​

För mer information kontakta Reimer Rexmyr telefon 0734-17 17 55 alternativt reimer.rexmyr@kingspan.com. Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.​​​​​​​

Är du vår nästa pusselbit?

Kingspan BAGA söker servicetekniker till Västsverige

Vi söker en servicetekniker till området Kungälv – Stenungsund som gillar problemlösning och teknik. Du är serviceinriktad och har ett tekniskt kunnande och intresse. I huvudsak innebär det operativt arbete ute på fältet där service utförs på våra kunders anläggningar. Det handlar om felsökning, reparationer, analyser, förbättringar på enskilda anläggningar och även på standardprodukter.

Du har tillgång till en egen servicebil. Arbetet innebär mycket resande dagtid och ett visst antal hotellnätter. Du gillar kundkontakter, är serviceinriktad, självgående, engagerad, ordningsam, drivande, analytisk och tycker om utmaningar. Du har:

 • Erfarenhet av servicearbete
 • El-kunskap är meriterande
 • Körkort, lägst B
 • Mycket goda kunskaper i svenska

Erfarenhet av VA-branschen är meriterande. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Tedh Fredriksson på telefon 0455-61 61 50. Skicka ansökan till: tedh.fredriksson@kingspan.com.

Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Bli en i gänget!

Medarbetare till supporten i Karlskrona

Kvalifikationer
Gymnasial Utbildning

Meriterande
Tidigare arbete med teknik- och telefonsupport

Om jobbet
Är du en praktiskt lagd och tekniskt intresserad person med god kommunikationsförmåga? Trivs du i en intensiv vardag där nyckelorden är support, service och kundfokus? Är du även stresstålig och lockas av att jobba i ett expansivt företag med högt i tak? Då kan det här vara rätt för dig.

Vår eftermarknadsavdelning behöver nu förstärkas med ytterligare en medarbetare på Teknisk telefonsupport.

Våra affärspartners såväl som slutkunder kontaktar oss med varierande frågor och vi vill framtidssäkra vårt rykte om att ha marknadens bästa service och support. Exempel på frågeställningar är:​​

 • Teknisk rådgivning/problemlösning
 • Reklamationer
 • Service- och avtalsfrågor
 • Förfrågningar för reservdelar/förbrukningsartiklar
 • Fakturor och andra administrativa frågor

Provanställning 6 månader, därefter tillsvidare. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten i Karlskrona kontakta Tedh Fredriksson på telefon 0455-61 61 50. Skicka ansökan till: tedh.fredriksson@kingspan.com.

Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Jobba med oss!

Är du intresserad av att hjälpa människor till rent och hälsosamt vatten? Skicka en ansökan med personligt brev och CV till baga.info@kingspan.com

Ladda ner Kontakt