Referenser

BAGA hos Trollhättans första gemensamma avloppssamfällighet

När Öresjöområdet inte fick en kommunal avloppslösning aktualiserades de gamla kartläggningarna som miljöförvaltningen tidigare gjort. Här framgick att ett stort antal fastigheter saknade avloppslösningar som levde upp till de miljökrav som finns idag. Då inledde sommarstugeområdet Jätteberget Öresjö arbetet med att anskaffa en anläggning för spillvatten. Valet föll på BAGA Water Technology.

Swecamp Bomstadbaden - nöjd BAGA-kund

Utanför Karlstad ligger den fyrstjärniga campingen Bomstadbaden alldeles intill Vänerns strandkant. Sedan 1927 har den varit i familjen Nordentjells ägo. Här finns drygt 320 campingtomter, 40-talet stugor och rum, restaurang, konferensmöjligheter, aktivitetsanläggningar med en spa- och relaxavdelning. Bomstadbaden har valt en avloppslösning från BAGA Water Technology.

Frostig installation!

Johnny på Avloppspoolen skickar en frostig bild från Löparö, -10 grader C. Här installeras en BAGA Biotank för två hushåll. Vackert!

Snabb installation på liten yta!

Martin Söderström driver sin morfars företag Harry Söderströms entreprenadmaskiner AB sedan cirka 17 år tillbaka. Firman, som har sitt säte i Knivsta, grundades på 60-talet och blev aktiebolag 1972. Idag har bolaget åtta medarbetare. Alldeles nyligen grävde och installerade Martin nya avlopp hos ett par kunder – då med helt nya produkten Easy kompaktbädd från BAGA Water Technology.

br_carlson_576

Klöverön – Br. Carlson entreprenad

På Klöverön, som ligger intill Marstrand, har Br. Carlsons Entreprenad AB anlagt kommunalt vatten och avlopp för 60 hushåll. Företaget har då använt BAGA:s pumpstationer och ägaren Christer Carlson är nöjd.

Jonas Adamsson entreprenad

Jonas Adamsson äger entreprenadföretaget Jonas Adamsson Entreprenad AB och är en mångårig partner till BAGA.

 

Winnerhed entreprenad

Anders Winnerhed på Vitala Maskin har stor erfarenhet av BAGA:s markbaserade reningsverk. Hans företag är BAGA-diplomerat och han kan produkterna utan och innan.

KMS – Nordön

För Kungälvs motor- och segelbåtssällskap krävdes en ny avloppsanläggning för att klara gällande utsläppsvärden från nya spolplattor, det ordinarie vatten- och avloppsbehovet samt ett slutet tanksystem för latrintömning.

nordon

skarpesund

Åsvägens samfällighetsförening

Åsvägen är en samfällighetsförening på Tjörn bestående av 26 hushåll. Här är ett BAGA RVBK installerat och dimensionerat för 80 PE.

Ladda ner Kontakt