Välkommen till
Service & Support!

Teckna avtal

På Kingspan BAGA är vi väldigt stolta över den serviceorganisation som vi byggt upp. Som kund kan du alltid ringa och få hjälp direkt via telefon. Till exempel kan du få svar på frågor och beställa delar till din anläggning. Här möts du av medarbetare med mångårig kompetens och som kan ge svar på dina funderingar. Hit vänder du dig om du har frågor om din anläggning, avtal, installationer med mera.

Avtal eftermarknad
Läs mer om avtal i vår broschyr

För att din BAGA-anläggning ska fungera optimalt behöver den skötas om. Det betyder att du som ägare ska ha koll på att allt ser bra ut. Till din hjälp har du våra egenkontrollprogram. För att vi ska kunna garantera en fullgod funktion för din anläggning rekommenderar vi att du tecknar ett avtal. Information finner du här: avtal.

Ibland händer det, trots våra driftsäkra lösningar, oväntade saker och då rycker servicetekniker ut. Vi har egna medarbetare som utgår från Karlskrona, Göteborg, Uddevalla, Gnesta, Uppsala och Nyköping. I övriga landet samarbetar vi med BAGA-utbildade serviceentreprenörer, som kan våra produkter lika bra som vi själva.

På Kingspan BAGA arbetar vi med driftövervakning via SMS och med en kund-app. Det håller koll på våra avtalskunders anläggningar och säkerställer att allt är som det ska. Ser något konstigt ut får både du som kund och vi larm och kan åtgärda felet.

Sommartider är ofta ett likhetstecken med semestertider. Hur som helst så betyder det för oss på Kingspan BAGA, även i år, att är växeln är öppen mellan kl 9:00–15:00 under sommarveckorna 26-32. Dagen före midsommarafton har vi öppet till kl 12:00.

Under service och support – instruktioner hittar du hjälp och filmer på hur du själv kan ta hand om din anläggning. Och tips om FAQ – vanliga frågor och svar!

Välkommen med ditt samtal! Telefon 0455-61 61 50.

Supportavdelningen har öppet följande ordinarie tider:

Måndag – torsdag: kl 08:00-16:00
Fredag: kl 09:00-15:00
Lunch: kl 12:00-13:00
Telefon: 0455-61 61 50

Du når oss alltid via mejl: baga.support@kingspan.com

 

 

Ladda ner Kontakt