Välkommen till
Service & Support!

Teckna avtal

På Kingspan BAGA är vi väldigt stolta över den serviceorganisation som vi byggt upp. Som kund kan du alltid ringa och få hjälp direkt via telefon. Till exempel kan du få svar på frågor och beställa delar till din anläggning. Här möts du av medarbetare med mångårig kompetens och som kan ge svar på dina funderingar. Hit vänder du dig om du har frågor om din anläggning, avtal, installationer med mera.

Avtal eftermarknad
Läs mer om avtal i vår broschyr

För att din BAGA-anläggning ska fungera optimalt behöver den skötas om. Det betyder att du som ägare ska ha koll på att allt ser bra ut. Till din hjälp har du våra egenkontrollprogram. För att vi ska kunna garantera en fullgod funktion för din anläggning rekommenderar vi att du tecknar ett avtal. Information och formulär finner du här: avtal.

Ibland händer det, trots våra driftsäkra lösningar, oväntade saker och då rycker servicetekniker ut. Vi har egna medarbetare som utgår från Karlskrona, Göteborg, Uddevalla, Gnesta, Uppsala och Nyköping. I övriga landet samarbetar vi med BAGA-utbildade serviceentreprenörer, som kan våra produkter lika bra som vi själva.

På Kingspan BAGA arbetar vi med driftövervakning via SMS och med en kund-app. Det håller koll på våra avtalskunders anläggningar och säkerställer att allt är som det ska. Ser något konstigt ut får både du som kund och vi larm och kan åtgärda felet.

Ladda ner Kontakt