Intresseanmälan för uppgradering av BAGA anläggning till senaste version

Här kan du göra en intresseanmälan på en uppgradering till senaste styrsystem för din BAGA anläggning. Du får därefter en offert på vad ditt pris blir, intresseanmälan är således inte bindande.

Den senaste generationen av styrsystem till BAGA Easy och BAGA BioTank har ett flertal förbättringar som är gjorda baserade på erfarenheter från tidigare generationer. BAGA erbjuder nu sina kunder möjligheten att uppgradera sina anläggningar för att kunna ta del av dessa förbättringar.

Förbättrad programvara
Programvaran i den senaste generationen av styrkort innehåller en mängd förbättringar. Bland annat förbättrad processtyrning och larmhantering samt nya funktioner för felsökning på distans.

Nivåavkänning med trycknivågivare
Den senaste generationen av styrkort använder en trycknivågivare för nivåavkänning i tanken. Detta är en driftsäkrare lösning jämfört med de metoder som användes i äldre generationer av våra produkter. Trycknivågivaren möjliggör också en noggrannare nivåavkänning som ger möjlighet att kontrollera och anpassa de volymer som pumpas på ett bättre sätt.

Superkondensator istället för batterier
Tidigare generationer av styrkort till BAGA Easy och BAGA BioTank använde sig av batterier som backup vid strömavbrott för att kunna skicka ett SMS med information om detta. Dessa batterier har en begränsad livslängd och påverkas även av temperaturen. Den senaste generationen av styrkort har istället en så kallad superkondensator som inte har någon begränsad livslängd och påverkas inte heller av temperaturen. Detta minimerar risken för uteblivna SMS vid strömavbrott.

Larmlampa
Uppgraderingskitet innehåller en ny larmlampa med bättre väderbeständighet än den tidigare.

Bättre syresättning i BioTank
Den senaste generationen av BioTank har en luftinjektor som syresätter vattnet vid cirkulationspumpning i BioTanken. Detta förbättrar den biologiska processen i tanken. Denna luftinjektor ingår i uppgraderingskitet till BAGA BioTank.

*Obligatorisk

Ladda ner Kontakt